Opasno je zapretio!
Željko Obradović, Foto: Starsport

grobari na nogama

Opasno je zapretio!

Oduševljen je Partizanom i navijačima

Objavljeno: 10:55h

Košarkaš Partizana Ajzea Majk je u razgovoru za B92.sport otkrio kako teče oporavak od povrede, kao i koji su glavni ciljevi za sezonu pred nama.

Na samom početku razgovora se na naše pitanje "kako si" nasmejao, pa poručio: "Dobro sam, dobro sam. Stižem...". Ipak, kada ćemo ga gledati na parketu još uvek ne zna. "Projekcija je bila još dve nedelje, ali sam imao nekih 'štucanja' u dosadašnjem procesu oporavka. Još uvek ne znam kada ću se vratiti na 100%", objasnio je Majk.

Ajzea Majk
Ajzea Majkfoto: Audrey MCKIE / Sipa Press / Profimedia

Oduševljen je Partizanom i navijačima. "Već prve večeri na ceremoniji otvaranja, navijači su sijali i pevali pesme. Dobili smo mali video o tome šta Partizan znači za narod Srbije i Beograđane. Dakle, steći tu pozadinu i videti navijače koji dolaze na košarkaške utakmice i videti šta Partizan predstavlja, to je bilo neverovatno iskustvo. Veoma sam ponosan što mogu da kažem da sam obukao ove boje i igrao za takvu grupu strastvenih navijača", iskren je bio Majk, pa se dotakao prve utakmice u sezoni, koje crno-beli igraju u sredu od 19 sati u Areni protiv Borca.

KK Partizan
KK Partizanfoto: Starsport

"Ne znam šta da očekujem, ali sa onim što smo pokazali u predsezoni i na čemu smo radili, mislim da imamo potencijal da budemo jedan od najboljih timova u Evroligi ove godine, a najbolji tim u Srbiji", samouveren je košarkaš Partizana.

O treneru Željku Obradoviću je imao samo reči hvale.

"Mnogo toga možete da kažete o treneru Obradoviću, ali pre svega, on je neverovatan vođa, odličan trener. Pošten je, on nam samo na neki način daje principe i pravila na košarkaškom terenu, a ako neko od nas prekrši pravila, onda se svi suočavaju sa istim posledicama. On nas sve drži na istom nivou veličine, i mislim da je zato doveo toliko različitih timova u finale Evrolige i šampionat Evrolige. Dobiti priliku da radim sa njim i učim od njega je blagoslov, iskreno. Veoma sam zahvalan i zahvalan što je klub odlučio da izabere mene", poručio je Majk.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport©

Na kraju je govorio i o ciljevima koji su najveći mogući. "Cilj mi je uvek da pobedim. Samo da pobeđujemo što više. Da pobedimo u derbiju Crvenu zvezdu, sve derbije da dobijemo. Ili više nego što ih Zvezda dobije, jer ne možeš sve da pobediš. Samo se tako kaže. I da – potencijalno da osvojimo Evroligu", zaključio je Majk.

Bonus video:

00:24

Partizan, grobari

(Espreso/b92/Iva Jevtić/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.